Rinia van Nautaweg 2
9061 AE Gytsjerk, Nederland

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00u tot 17:00u

Tel:+31(0)58 25 63 668

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag hier tussen?

Wat zijn de verzendkosten?

Wij rekenen voor al onze modellen en accessoires geen verzendkosten, met uitzondering van onze vlaggenmasten en vlaggenmasten sets.

Welke betaalmethoden bieden jullie?

Bij ons kunt u eenvoudig betalen middels iDeal, Visa Creditcard, Mastercard en Paypal. Daarnaast kunt u het bedrag ook met een bankoverschrijving naar ons overmaken. Wanneer de betaling is voltooid, nemen wij uw bestelling in behandeling.

Wat is de levertijd?

Wij hanteren doorgaans een levertijd van 1 werkdag. Bij vlaggenmasten wordt er ook contact opgenomen om het aflever moment af te stemmen.

Hoe veilig is online winkelen op vlaggenmastkerstverlichting.nl? Zijn mijn gegevens beschermd?

Om uw gegevens te beschermen maken wij gebruik van een SSL certificaat om de gegevens van te voren te versleutelen. Wij doen ons uiterste best om uw privacy te waarborgen.

Wat gebeurt er na het plaatsen van een bestelling?

Wanneer de betaling is voltooid, nemen wij uw bestelling in behandeling. Wanneer de bestelling is voltooid, informeren wij u dat het product gereed is voor verzending en ontvangt u hierop ook de track en trace gegevens.

Ontvang ik een factuur van mijn bestelling?

Wanneer de bestelling is betaald en door ons is afgerond, verzend het systeem automatisch de factuur middels de email.

Leveringsvoorwaarden

Niet tevreden over ons product? Neem dan contact met ons op! Standaard hanteren wij een retourneer tijd van 14 dagen. Hierbij kunt onze volledige voorwaarden vinden in onze algemene voorwaarden.

Stuur ons een email